Qui som?

Aquest blog és una iniciativa de la Fundació Catalunya Europa que va néixer amb l’objectiu inicial de fomentar la participació informada de la ciutadania catalana en les eleccions del passat maig al Parlament Europeu.

Actualment, el blog tindrà continuïtat amb el seguiment de la nova legislatura del Parlament Europeu. Amb aquesta finalitat, aquest espai posa a disposició dels ciutadans informació, anàlisi i opinió rellevant sobre l’agenda política, els principals debats i els posicionaments dels diferents grups polítics europeus, des d’una perspectiva analítica i garantint el pluralisme de visions i opinions.

La Fundació Catalunya Europa

La Fundació Catalunya Europa (FCE) és una fundació privada sense ànim de lucre, ideològicament plural i independent i finançada amb aportacions empresarials i individuals. La FCE neix el 2007 sota la voluntat del President Pasqual Maragall i amb la missió de:

  • Promoure el debat i la generació de coneixement en les línies d’interès de la FCE al voltant de quatre grans eixos d’anàlisi: Economia i benestar, Governança i democràcia, Societat i cultura, i Ciutats i territoris, i implicant al sector empresarial, social i institucional.
  • Liderar un projecte catalanista on convergeixin diverses sensibilitats polítiques i intrínsecament lligat a la causa federal i europea: fent present Europa a Catalunya i Catalunya a Europa, esdevenint un punt de referència pública sota una clara voluntat de transversalitat i col·laboració entre institucions i persones i comprometent-nos activament amb un projecte europeu federalista, plural i progressista.
  • Analitzar i difondre el pensament i l’acció política de Pasqual Maragall, actualitzant-lo i ampliant-lo per tal que doni respostes als reptes globals de futur. Alhora, gestionar l’arxiu de Pasqual Maragall per oferir oportunitats d’estudi i anàlisi de la seva trajectòria personal i política.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Blog d'informació sobre la 8a legislatura europea

%d bloggers like this: