Oberts els col·legis electorals al Regne Unit i Països Baixos

Avui, 22 de maig, és el dia d’obertura de les urnes per les votacions a les eleccions al Parlament Europeu. Els ciutadans europeus han començat a votar a partir de les 7:30 del matí a Holanda i a partir de les 8 a Gran Bretanya, on també voten a les eleccions locals.

Segons els últims sondejos, en cadascun dels dos estats que ja han començat a votar els partits euroescèptics aconseguiran bons resultats. En aquest sentit, el partit d’ultradreta holandès de Geert Wilders, que durant la campanya s’ha centrat en polítiques en contra de la immigració, serà probablement el segon partit més votat en aquest estat membre i aconseguiria al voltat de 4 escons (xifra estimada).

D’altra banda, el partit euroescèptic britànic de Nigel Farage obtindria, segons les enquestes, el major número de vots, de manera que guanyaria les eleccions a Regne Unit i podria obtenir fins a 24 escons.

Els ciutadans europeus estan cridats a les urnes, segons cada estat membre, des d’avui fins diumenge a les 9 del vespre, hora a la que tancaran els col·legis electorals a Itàlia.

Si voleu saber quin dia es vota a cada estat membre cliqueu aquí

Per a més informació, podeu consultar el següent enllaç EU elections: Latest across Europe a Euractiv

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s