El debat “Eurovision” dels candidats a la Comissió

Avui, 15 de maig de 2014, a partir de les 21h, tindrà lloc el debat més important per a les eleccions europees d’aquest mes. Es tracta d’un debat per a la presidència de la Comissió, en el qual hi seran presents els cinc candidats: Jean Claude Juncker del Partit Popular Europeu, Martin Schulz del Partit dels Socialistes Europeus, Guy Verhofstadt, candidat liberal, Ska Keller, d’Els Verds i Alexis Tsipras, de L’Esquerra Europea.

La periodista italiana Monica Maggioni, presentadora i directora del canal públic RAI News 24, serà l’encarregada de moderar el debat, que tindrà una durada de 90 minuts i on s’abordaran temes de tres grans àmbits: societat, medi ambient i política, internacional i economia.

El debat serà retransmès per 146 mitjans de comunicació, procedents de 30 països.

El canal de la Televisió Pública de Catalunya, 3/24 subtitularà tot el debat en directe i es podrà seguir de dues maneres. O bé per traducció simultània en català, o bé en sistema dual, és a dir, escoltant la versió original del debat on els candidats s’expressaran en la seva llengua o en anglès, i amb la possibilitat d’activar els subtítols.

TVE ha decidit difondre’l a través del canal d’informació 24 horas. Tot i això, just abans es retransmetrà el debat dels candidats espanyols del Partit Popular, Arias Cañete, i Partit Socialista, Elena Valenciano, que serà retransmès per La 1. La decisió d’emetre un debat pel canal principal i l’altre pel canal d’informació ha impulsat una iniciativa des de l’espai CC/Europa per aconseguir el recolzament necessari perquè el debat europeu sigui retransmès per la cadena amb més audiència, La 1.

També es podrà seguir en directe per les webs dels canals de televisió públics i a la pàgina oficial d’Eurovision Debate i la nota amb més informació que han fet des de l’espai CC/Europa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s