El debat dels candidats UE a Maastricht

El segon debat dels candidats a la Comissió Europea va tenir lloc ahir, 28 d’abril de 2014, a la Universitat de Maastricht, als Països Baixos. A banda dels quatre candidats, Jean-Claude Juncker (Partit Popular Europeu), Martin Schulz (Partit Socialista Europeu), Guy Verhofstadt (Aliança dels Lliberals i Demòcrates) i Ska Keller (Verds Europeus), uns 700 joves van assistir al debat.

El debat es va centrar en tres temes actuals: immigració, Ucraïna i ocupació. En grans línies, pel que fa a immigració, Schulz, Verhofstadt i Keller es van posicionar a favor d’una política d’immigració més oberta, mentres que Juncker es va mostrar més en contra d’aquesta política. Pel que fa a la situació a Ucraïna, Schulz i Keller es van posicionar a favor d’un diàleg polític, Verhofstadt demana altres mesures, mentres que Juncker està a favor tan del diàleg com de les mesures. En el tercer blog, sobre ocupació, els candidats han exposat opinions més disperses.

Per a més informació, consulteu la pàgina oficial d’EurActiv, la de Euroefe, la de European Voice o aquest enllaç del diari ABC.

Avui, a partir de les 14.30h, podeu seguir un altre debat amb els mateixos participants, a la ràdio Euranet.

Anuncis

One thought on “El debat dels candidats UE a Maastricht”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s